no prov och ett stort plus!

Halloj(:
Sitter i mitt mörka rum med tända ljus och har det allmänt mysigt med ''Hey therre DeLilah''(: Idag hade vi ett NO prov om fossila bränslen, energiomvandling och atomer. Det gick bra tror jag (: Annars hade jag bara HL, blev typ klar med bilden och periodens matte, plus engelskans, jippie! Imorgon är det fredag (efterlängtad som tusan)! Har HL heela dagen med Jeennifer(: På kvällen blir det möjligtvis en kväll hos Sara (?) med co. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, njuta kanske. Njae, baka pepparkakor kanske!? Haha, vad ska ni göra imorgon då? På lördag har jag tematräning , äntligen säger jag bara(: Aja, har lite annat att göra nu. Förresten, plus för Kia för att du är en sådan söt och trogen liten läsare(a).

puusss'

pepparbak(:

Heejsan(:
Känns som evigheter sen sist? Har varit dålig på att blogga, skyll på mitt minne! Därför berättar ´jag mycket översiktligt om de tre dagarna jag missat. Well, i lördags åkte jag in till stan med min lillebror för lite julshopping. Men han blev trött så han åkte hem men jag var kvar, med hans pengar. Hehehe(: I söndags var jag med lille Sergot (Sara). Vi typ julpysslade med min lillelillebror (a). Plus att det snöade mycket^^. I måndags, dvs igår, drog jag ner med Jönssonligan till friluftsgården för lite pulkaåkning. Haha, det kanske låter lite barnsligt men kul var det iaf. eftersom vi spenderarde två timmar och 45 minuter där(: Plus att det snöade något grymt mycket:)

Idag så har jag varit i skolan, såklart! Det var faktiskt ganska roligt, observera ganska. Hann med ganska mycket plus att idrotten var rolig(: Efter skolan drog jag och Patricia hem till Sara för lite pepparkaksbak. Fast mycket av degen försvann ner i våra magar, speciellt min! Fast jag kan ju faktiskt inte ro för att pepparkaksdeg är gott!!? Jag gjorde bl a en hiphoppar gubbe, ett självporträtt och en drös med getabockar:) Nu måste jag faktiskt ägna mitt skolarbete någon timme? Måste faktiskt hinna klart innan (ja vaddå?) älsklingarna börjar! Ugly Betty och Desperate Housewives(:<3

puuusssar(:

lördag(:

Nämn någon som gjorde dig glad igår: miranda(:
Vad gjorde du kl 8 i morse: soov!
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: satt i fåtöljen i väntan på att en film skulle sättas igång;)
Det sista du sa högt: minns ej.
Vad har du druckit idag: apelsin juice, mjölk och cola light(:
Vad var det senaste du åt: middag a la lasagne.
Vad var det senaste du köpte: en stor mängd julklappar(:
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit,
Vad är det för väder hos dig just nu: typ becksvart;)
Godaste glass smaken? choklad ffs!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: alltid!(:
Sover du tungt? nej, faktiskt inte.

Drömmer du mycket: aah!
Mardrömmar: tyvärr:/
Vilket ämne är roligast i skolan: spanska & svenska!
Trivs du med ditt jobb: japp.
Favoritklädsel: jeans & cardigans.
Favoritlåt just nu: vet ej, kanske ''This is the life''.
 Vad ser du om du tittar åt höger: en byrå;)
 Vad gör dig glad just nu: att jag har helg såklart.
Vad ska du göra härnäst: se på tv kanske?
Höger- eller vänsterhänt: höger (:
Humör just nu: gott humör :)
Favoritgodis: lakrits & choklad<3
Klädsel just nu: stuprör o kofta(:
Musik just nu: telefonens jävla tjuuut!
Sommarplaner 2009: än äre låångt dit :/
 Hur många kuddar sover du med: 2.
 Spelar du nåt instrument: haha, nejj!
Morgon- eller nattmänniska: verkligen inte morgon, så då får det bli kväll!
Vilka är viktigast för dig: skolan&kompisar<33
 Bio eller promenad: Bio lätt!
Är du kittlig: jaao.
Snarkar du: nejnej!
Stjärntecken: vattuman
Äckligaste insekten: mellanstadie lärare(;
hur har du det stökigt/välstädat: lite stökigt nu efter all julklapps inslagning:)
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? never ever!
 Anser du att du är stark?  Aa, iaf. i Patricias närvaro:)
 Vad gör du om du får hicka? Säger en ful ramsa:)
Vad längtar du mest efter just nu?: jullov och julafton(:
Hur svarar du i hemtelefonen? Hejj re' Emma.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Heej elr. Jaa?
 Antal timmar sömn inatt? 10 ½ h.
Sov du ensam? yes.
Vem sov hos dig senast? ojoj, det måste varti Mirre:)
Vad ser du fram emot? kvällen(:
Vad vill du ha just nu? Snö Snö Snlö!
Vem längtar du mest efter? Mina friendisar.
Vilken buss åker du oftast? sjuåttasju.
Vilken årstid är det nu? vinter
Har du varit kär? ofc(:
Är du kär nu: nej?
Varför svarade du på detta test? hade trååkig(:

skönt med helg(:

Trevlig fredags eftermiddag på er!(:
Guud så skönt med helg, tycker inte ni det? (a) Skulle aldrig palla att ta mig skolan imorgon, är helt slut-.- Hehe, skoldagen var bra, hade HL hela dagen(: Fast sista HL passet jobbade jag som en snigel! Fyra mattetal, jag upprepar, FYRA mattetal på EN TIMME!! Haha, tyckte det vra roligare att snacka med Sara, Patricia och MIranda(: <3 Fast jag blev klar med veckans matte ändå^^ Hur var eran dag då?(= Nu sitter jag och kollar på Idol, eller rättare sagt Kevin, MIN idol. Sååå söt! Imorgon blir det nog lite julhandel med lillbror^^. Nu måste jag kila, hare bra!

puusss♥

namnlös(:

Tjoooo!
Idag glömmer jag minsann inte att blogga som ni kanske ser(= Dagen, eller rättare sagt skoldagen var väl bra. Hade No första passet. Det var, hmm, booring! Andra passet hade jag musik, nu hade jag lärt mig vad Dur och Moll är för något(:  Jag lyckades tillochmed spela en vacker trudelutt på keyborden, ( med Saras och Amandas hjälp, men endå). Sista passet fick jag typ inget gjort. Satt i esteten med Sara och Tim och garvades mest åt Tims ''jättevackra'' näsa han ritade, hehe;) Imorgon är det fredag, skönt va? (a) Har HL heela dagen(: Vad har ni gjort idag då? Föresten så höll snön i sig ända tills idag, men nu är den snart borta:/ Hare bra!

puuusssar♥

äntligen så snö(a)r det(:

Hejsan svejsan(:
Idag har det snöat, bra va !?(: Så jag och Emma passade på att ta vara på snön så vi gick ut och lattja(: Skolan idag gick väl bra, men vi fick två nya uppgifter. En Konsument Ekonomi uppgiftfrån hemkunskapen, och en Estet uppgift:/ Jag kommer aldrig hinna klart med allt, aldrig, aldrig, aldrig!! Men jag får väl göra det bästa och hoppas på ett IG+, kanske i bästa fall G-. Hur var er dag? Det enda som jag vart glad över var att vintern börjat visa sig:) Ett gott tecken på att vi inte nått botten (än) gällande global uppvärmning. Hehe, nu måste jag fixa mig innan Greys anatomy börjar, för det vill man ju absolut inte missa(= 21.00 kanal 5,<3

puuussssokraaaam♥


förlååt,

Heej igen(:
Och förlåt, men jag har faktiskt inte haft tid för bloggning:/ Vi får väl börja med måndagen då. Hade hemkunskap hela dagen, det var jäätteroligt. Jag och mästerkocken Patricia var i en grupp, plus en annan (a) Vi lagade Skink och Ost paj, väldigt god måste jag medge. Träningen blev oturligt nog inställd. Fick en förfrågning om jag ville hänga med ett gäng och sprina. Det ville jag egentligen, fast jag var tvungen att prioritera skolan före;) Så då fick jag offra någon timme för att få all matte gjord ( som jag missat) och så var jag tvungen ätt läsa ett dussin sidor i Sandor Slash Ida. Men det var bara roligt(:
 
Idag hade vi också hemkunskap hela dagen. Fast idag lagade vi kyckling med potatisklyftor o sås. Vår kyckling blev, erhm, god! Hehe, nej jag måste faktiskt erkänna att den var en aaaning torr! Fast dränkte man den i såsen så löste det sig:) Och till efterrätt lagade vi en kladdkaka, och jag menar det!! Kladdig var bara förnamnet, typ. Ikväll är det ju Ugly Betty & Desperate housewives, missa inte! Nu ska jag nog göra lite svenska, och sedan kanske gå ut och ta en promenad. Det behövs kan jag säge er. Hare bra! (=

puusss♥

städsöndag.

Hejsan svejsan(:
Som det står i rubriken har det varit en städsöndag för mig hitills. Men nu är jag klar och ledig hela dagen, det betyder i.n.g.a läxor (= Möjligtvis träna lite glosor! Ska snart ringa Katja för fjärde gågne? Sover hon fortfarande eller? Heheh, ananrs får jag väl ta och ringa Emma och se om hon städat sitt rum klart! Såg ni föresten Brottskod försvunnen igår? Det gjorde jag trots att jag var ensam hemma med mina sovande huliganer. Var livrädd en liten stund, haha, men sen kom mina föräldrar hem(: Vad ska ni göra idag? Skriver senare, hare bra!

pusssaar♥


back from the mässa.

God eftermiddag allesammans(=
Kom precis hem från gymnasiemässan. Jag vet inte om jag kan säga att det var jätteroligt där, men det var defenitivt nyttigt om man säger så. Blev bl a intresserad av Samhällsprogramet på Vittra i Södermalm. Sara ville kanske också gå där(a). Annars verkar Colin Leclairgymnasiet också ganska bra(?). Jag vill plugga till högstadielärare förstår ni, och då rekomenderades man gå Samhälls linjen;) Käkade också världens onyttigaste och inte goda hamburgare. Äckligt dyr var den också, och pomfritten kalla :s. Sen erbjöds jag pizza till middag, men liksom visst mata ihjäl mig ni! Nerå, det får bli tacos istället(: Nu måste jag bädda sängen och sen ska jag träna lite;) Hare bra! Bjuder på en riktigt ''färgglad'' gymnasiemässe outfit. Hehe, nej jag vet att den inte är färgglad!



♥Nedvikt linne as kjol. H&M.
♥Grå randig t-shirt, hehe H&M.
♥Skärp från Lindex.
♥Armband från Dazzling.
♥Halsband från ?

Joo jag vet att jag är en liten H&M nörd, (=

pusssaar♥

god morgon(=

Hallå alla morgonpigga(:
Idag är det lördag, skönt va? Sov endast till 08.00 i rädsla för att Sara skulle ringa och säga att de skulle iväg till mässan o jag sov. Hehe, men nu är det lugnt, ska snart gå o klä på mig och fixa mig. Vad ska ni göra denn underbara lördag? Föresten, såg ni vem som åkte ut i Idol igår? Vår södertälje Robin;/  Själv hejar jag på sötnöten Kevin(: Vem hejar ni på då? Näe, nu måste jag fikksa mig, later!

i♥u

newinfo.

Tjena snebena(:
Nu har jag inte så bråttom, så nu ska ni få en utförlig bloggning! Som sagt, när jag skulle på sk buisness skulle jag egentligen till Katja(= Vi sjöng singstar och spelade eyetoy. Fett kul(= Trots min kråkröst o ont i halsen lyckades jag komma med på ett antal listor, inte som etta såklart! Eyetoy är för kul för att vara barnsligt, eller rättare sagt det är så barnsligt så det bli kul(: Men sen tvingades jag avsluta för att gå hem och käka en fin middag. Ungspannkaka^^ Och dagen till ära får jag också ett undantag från mitt godisförbud, jag får smaka på Toblerone glass! *Glad* Det är sviin gott jue. Vad har ni gjort idag då? Jag vet iaf. att plugghorsen nr 1 fortsatte att plugga x) Men nix, denna helg slipper jag skolarbete så långt ögat kan nå. Nja, måste faktiskt träna på älsklings glosor♥  det vill säga spanska! (: Ni måste ju hålla med om att Patricia har heeelt fel som inte gillar spanskan. Jag menar, det är ju därför man går till skolan liksom. Hahhaa(: Idag rekomenderas Fredag hela veckan och Idol! Hare bäst!


nuärehelg(:

Heeejsan.
Detta får bli ett mega snabbt inlägg, har liiite brådis(: Skolan idag gick bra och var hyfsat rolig. Vi hade HL båda lektionerna så det var skönt=) Fast vädret här har varit skit, piss, och regningt. Fick föresten mina skolfoton idag(: Eller jag vet inte riktigt om jag är glad för det. Såg ut som en åsna x| Men nu måste jag kila, ska iväg på litte buisness, *not*. Hare bra! Skriver mer senare.

♥eeeeeeemma


årets första,

Heejsaan(=
Årets första julmust dracks till efterrätt nyss. Gott smakade det väl men jag föredrar cola (a).
I skolan idag hade vi först NO, förstod inte så himla mycket. Sedan hade vi HL med de andra åttorna(: och sist men inte minst, HL igen. Dagen har gått hyfsat snabbt trots att jag har varit seg typ heela dagen? Ska bli skönt med hela 2 dagars ledighet;) På lördag hade jag tänkt att åka in till Gymnasiemässan i Älvsjö, och på söndag ska jag och Emma kanske åka in til stan för att påbörja vår julshopping(= Har ni handlat någon julklapp än?(: Imorgon är det lyckligtvis fredag vilket innebär en underbar dag trots att den är piss, fattar ni? Aja, fredagar rockar iaf.^^ Nu måste jag fortsätta med min svenska, tyvärr. Hugs!

emmae ♥

biblioteksplugg(:

Hallo(:
Hinner inte skriva särskilt mycket, ska snart ner på träning(: Har varit i skolan idag och det var kul(!) för jag fattade matten. Hahah okej kanske inte kul men den var hyfsad rolig(; Sista lektionen såg vi på en film om indiande och cowboys (?) och den var ganska tråkig. Efter skolan drog jag och Plugghorsen ner tillbiblan för att plugga x) Jag vet inte om jag fick sådär wow mycket gjort men en trevlig tid hade jag nog.(: Ikväll är det Greys anatomy och det rekomenderar jag er inte att missa! Nu måste jag dra, annars halshugger nog mig Emma om jag kommer försent ut;) Hahha, okej inte riktigt. Hare bra!

xxx
e♥

om ni undrar vem Plugghorsen är så är det Miranda, hehe.

myskväll,

Godkväll(=
Nu är jag inte på det dötråkiga humöret jag var på förut;) Älsklingarna har ju börjat(= Sitter och njuter av Desperate Housewives med en kopp varm chocolate och några peppisar. MUMS:) Upptäckte att vi redan köpt pepparkaks deg och julmust, julen är ju här(= snart... Tittar ni också på DH nu? (a) Om inte så rekomenderar jag att ni slår på femman=) NU!
Godnatt sötnosar, ha en trevlig natt!

xxx
e♥


godmorgon verklighet.

Tjiaaaooo(:
Aaargh, kommer gå in i väggen snart. Kommer i stort sett ingenstans med pluggandet. Sitter här och väntar på psykhjälp av en mattegranne som kanske skulle hjälpa mig!? Projektet går piss dåligt, jag fattar ingenting av fossila bränslen o co. Säg mig varför gör de så här, skolan alltså. Ledsen att jag bara sitter här och tycker synd om mig själv, men det gör jag faktiskt, x100. Annars var vi på utflykt idag, till naturhistoriska. Jippi, så jävla kul det var. Jag lärde mig sjuukt mycket och maten smakade toppen(= Hehe, hoppas ni forstod ironin. Det som fick mig att inte tuppa av av tråkhet måste varit ''goodie bagarna'' Burger King delade ut. Hahahha, en Cosmopolitan, en Vecko Revyn och en Residence? delade de ut;) Med fick man också en BonAqua och en killparfym. Hur var er dag? Lika 'rolig' som min eller?(: Ikväll är det älskliiingarna som går på tv. Behöver jag ens säga vilka det är? Ugly Betty och Desperate Housewives såklaaaart! Hahah, missa inte(:
Hade bäst!

xxx
e♥


classic måndag.

Halloooj(=
Första dagen på en ny vecka där jag helst av allt inte vill vara, Skolan, you name it. Fast jag jobbade ganska mycket matte, tills jag kom till de förbaskade C uppgifterna. Tyvärr var inte min extrastödpsyk mattepedagog här, så den som var kvar var inte smart nog för mig. Jag menar jag avr inte smart nog för henne, eller något.(; Det blev heller ingen träning idag, den regnade antagligen bort=/. Vad har ni gjort idag då? Ikväll blir det kanske premiär för City Akuten. Alltså premiär för mig, inte för allmänheten om ni förstår vad jag menar. Brukar ni se på det? (a) Hade bra, ciao!

xxx
e♥


första julklapp köpt,

Hallåå sötnosar!♥
Idag har jag varit i Skärholmen som jag tidigare skrev om. Handlade hela tre julklappar, de första för i år(: Det blev ett varsitt paket till mina huliganer, och en till min rara mormor, hehehe(= Handlade även ett par jeans och en stickad kofta till mig själv(= Vinterjacka hittade jag ingen, och linnen hade jag inte tid att leta efter;) Vad har ni gjort idag?(:
Vårat projekt börjar klara upp sig lite, har börjat på punkt ett om fossila bränslen, fast är inte helt klar. Tar det i skolan imorgon(= Klockan 19.00 blir det Gossip Girl, annars har jag inte planerat särskilt mycket. Näe, nu ska jag gå och äta fruktsallad och leka kurragömma med MiniHuligan,<3 Hare bra!

Kass kvalité, I know.

xxx
e♥

farsans dag(:

God förmiddag på er(=
Dagen till ära är det ju fars dag, så jag fick kliva upp 08.30 för att fixa frukost åt dagens huvudperson. Han fick även någon massage grej som kunde bli 50 grader varm o 10 grader kall(= Nu har jag hunnit klä på mig och fixat mig, jag har tillochmed dammsugit mitt rum(: Väntar på att Emma ska ringa, men det kan nog ta några år till, hahah;) Senare ska kanske jag och mamma ta och åka till Skhlm, fast det är inte säkert än. Vet inte om jag har några pengar kvar-.- Annars ska jag nog ta och påbörja mitt arbete om fossila bränslen? Det är ju sååååå tråkigt så att jag nästan dör. Jag menar, kan man inte ha ett liiite roligare projekt än fossila bränslen. Vill någon göra det åt mig? (a) Förresten vet jag inte ens vad fossila bränslen är!? Vad ska ni göra idag? Hade bra(=

xxx
e♥


tillbaka från stan(:

God eftermiddag allihopa(=
Kom precis hem från stan. Har gått så länge att jag fått ont i mina fötter trots att jag gick i vanliga uggs. Köpte inte särskilt mycket, bl a en fot lotion och en fot scrubb från Lindex. Köpte även nagellacket jag länge velat ha, en rosa/lila skönhet från H&M. Se bild. Den röda väskan som jag ville ha fanns inte! :/ Jag och Miranda råkade även ut för en annorlunda incident. Vi gick in på The Body Shop då en ful gammal gubbe kom in och ställde sig och pratade med kassören. Då gick jag och Miranda fram och började hålla på med ett läppglans för att hör vad han sa. Då mumlade han något till oss och sedan sa han "Fan vad snygga ni är, I love you''. Då hade jag och MIranda inget annat val än att fly äffären, Hahahah. Jag har även upptäckt en ny delikatess efter min låånga vistelse på stan. En chokladboll doppad i varm choklad med grädde från Nancy's. Fyfan vad gött det smaka(= Vad har ni gjort idag?:) Nu måste jag fixa mig, vi får gäster om ett par sekunder.<3

   ♥
Från Lindex respektive H&M.

xxx
e♥

ändrade planer,

♥Hallå igen,
Det blev Miranda jag skulle med stan till. Katja kunde inte av någon anledning. Så som tur var kunde Miranda rycka in som stan kompis, hahah(: Nu måste jag fixa mig, ska ta 13.00 bussen in till stan, yeey(: Här får ni också en ''bild'' på mig som H&M skyltdocka, hahah,<3


Vill du också prova, klicka här(:

xxx
e♥


då var det lördag(:

Tjoooo allesammans!
Såg ni Idol igår? Det gjorde jag, lite iaf. Jag såg Kevins uppträdande och vem som åkte ut, hahah. Vem hejar ni på? Själv hejar jag på den underbart söta Kevin B som sjunger som en gud (a), hahah tycker inte ni det?  Idag ska jag kanske ner till stan med en Katja. Skulle sitta bra med lite julshopping nu(= Annars vet jag inte vad jag ska göra, ska nog ner på stan ändå. Nu måste jag slå in en farsdag present som min mamma köpt(: Hare bra! Och grattis Kia 14 år idag! Hurrrraaa <3

xxx
e♥

tröööött (x

Heej alla glaada(:
Fy vad jag är trött, somnade i soffan efter middagen och sov... Jag vet inte alls hur länge? När jag vaknade blev jag desperat efter något sött så jag gick och tog ett digestive kex och gnagde på. Men hela min kropp var lika slö som världens segaste traktor, så jag tog mig ett varmt bad! Mycket uppfräschande måste jag medge;) Så nu sitter jag här i mjukisbrallor och är liite piggare(= Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem från skolan. Läst lite och kollat på TV. Själv får man hitta på det bästa av situationen när de andra är ute och roar sig med bio. Hahah, hade inga pengar så nu får jag känna på kyrkråtte livet lite grand. Hare bra!

xxx
e♥


nu är det helg,

Hejhej gullungar(:
Äntligen är det helg, har klarat den första veckan efter höstlovet utan att dö(= Nerå, den har faktiskt varit ganska bra. Idag har jag inga speciella planer. Det blir nog en hemma mys kväll oså. Tänkte se på ''Och så kom Polly'' ikväll, är den bra? Imorgon hade jag tänkt att åka till Skhlm med min mamma, men hon hade inte tid. Så jag får ta det senare helt enkelt. Är ute efter nya jeans, vinterjacka o en tjocktröja. Sen var jag också på jakt efter lite julklappar(: Vad har ni för planer för helgen? Skriver senare(:

xxx
e♥

sorry,

Hej, dagens sista inlägg blir ett test. Hahaha, förlåt om jag är tjatig(:

[x] Du bor i villa
[x] Du har eget rum
[x] Du har en platt teve hemma
[x] Du har någon gång fått en femhundring utan andledning
[ ] Du har ditt barnbidrag/Studiebidrag
[x] Du har nytapetserat i ditt rum(nymålat)
[ ] Du har eget badrum
[ ] Du har husvagn/husbil
[/] Du får ofta pengar av mamma
[/] Du får ofta pengar av pappa
[ ] Du har mer än 2 djur hemma
[x] Du har egen teve
[x] Du har egen dator
[x] Din mamma och pappa bor ihop
[ ] Du har bubbelpool/bubbelbadkar
[ ] Du har pool
[ ] Du har studsmatta
[x] Du har mer än 10 par tröjor
[x] Du har varit utomlands minst 2 ggr
[x] Du har två våningar
[x] Du brukar få många julklappar/presenter
[x] Du får presenter på din namnsdag och alla hjärtansdag
[ ] Du ber om pengar och får oftast det - Efter mkt tjat!
[ ] Din mamma/pappa har en motorcykel/sportbil eller skoter

totalt: 14


0-5 Du är verkligen INTE bortskämd
6-11 du är inte så bortskämd
12-17 du är ganska bortskämd
18-25 Du är SJUKT bortskämd


sov gott(:
xxx
e♥

dagens fynd(:

Heeej igen(:
Här har jag hittat dagens fynd(:
  

     
Hej underbara väskor vill någon av er bli min? (a)
Klart ni vill (:

♥Röd väska, dagens fynd. H&M 79.50:- på rea.
♥Svart väska med mönster. H&M den också, 129:-

Vilken tyckte ni var finast? =)


äntligen klar!

Tjoo!
Blev precis klar med all läxa och städning. Har pluggat på spanska glosorna, gjort tillräckligt i engelska och skrivit klart loggboken i svenskan för denna vecka. Även ritat en (hemsk) framsida. Boken jag läser är Sandor/Slash/Ida och är väldigt bra(: Plus att jag hunnit med att städa mitt rum, dvs rensat bort all smutstvätt, bäddat sägen och rensat tidningar och skrivbordet;) Puh, ska sitta fint med en middag snart=) En ännu bättre nyhet är att vårt projekt, Chemical Brothers inte längre verkar vara lika omöjlig som igår;) Det var bara jag som fick en chock typ. Idag hade vi en föreläsning om atomer som jag var heelt främmande med, tills passet förstås. Lärde mig bl a att aaaalllt består av atomer(: Intresse klubben antecknar, jag vet. Hahah, hare bäst !

xxx
e♥


mega einstein(:

Hallåå igen(:
Hur mår ni? Jag mår toppen bortsett från alla läxor jag har att göra;) Spanska, engelska och svenska är det som står högst på listan. Matten slapp jag ta hem eftersom jag jobba tillräckligt mycket på lektionen=) Hann 2 1/2 del kapitel (a) När jag kom hem blev jag typ överlycklig, jag hade fått mina skolfoton!!!=) Trodde jag ja... När jag öppnade kuvertet så märkte jag att det var min lillebrors skolkatalog och INTE mina skolfoton:/ Men jag tänkte tur att vi fick två stycken kuvert, en skolkatalog och de andra mina skolfoton(: Men det var DUBBEL upplaga av skolkatalogerna!!! Notera DUBBEL. Så jag har ännu inte fått mina skolfoton;/ Ikväll får ni inte missa Criminal Minds på kanal 5 klockan 21.00 tror jag det börjar(: Näe, nu måste jag gå och göra lite läxa för att sedan städa i mitt rum. NI förstår det ligger kläder och tidningar och väskor och kuddar över hela mitt golv (x Hare bra allihopa!


xxx
e♥

finns det några snälla barn?

Houhou, finns det några snälla barn;)
Klart det finns (a). Satt och funderade lite på vad jag önskar mig i julklapp. Kanske lite tidigt med då slipper jag stressa och hitta på en massa jag inte behöver! Min önskelista ser i korta drag ut.
♥Kläder, behöver man alltid:)
♥Ny mobil(=
♥Pengar, i stoort behov ;/




Vad önskar ni er i julklapp?♥

xxx
e♥


oonsdaag-.-

Hejhej allesammans(:
Kom hem från stan för ett tag sedan, handlade presenter till tränarna tillsammans med Miranda(: Det blev varsin blomma och choklad. För att spica till det lite skrev vi roliga rim på korten, hahha. Ni förstår, vi har fotbollsavslutning idag men träningarna fortsätter som tur är:) Snart ska jag över till Emma, skulle bara blogga lite först. Idag fick vi det nya projektet som verkar vara typ omöjligt. Man ska skriva en massa invecklat om fossila bränslen etc. och jag tycker detta verkar vara på snille nivå. Det vill säga inte min nivå. Aja får väl bita ihop ändå ;s Hur var er dag? Bättre än min antar jag eftersom ni förmodligen fick en omöjlig uppgift som garanterat ger er IG- ? Nä, trodde väl det! Här bjuds på lite bilder:

       
♦Sött nagelvårds kit från H&M 39.50: -
♦Knalligt värre! Ögonskugga från H&M 59.50: -

(Inte för att just jag var såå sugen på att köpa ögonskuggan, men lite bilder skadar aldrig)

Ha en fortsatt bra eftermiddag allihopa!

xxx
e♥

tisdag(:

Hallå alla gullungar!
Jag skrev ett inlägg förut, men som ni kunde läsa igår försvinner mina inlägg ibland:/ Idag har jag iaf. klippt mig och blev halv nöjd. Jag bad dem ta 5 cm på topparna o de tog typ 10 cm. Men vi får hoppas att mitt korta hår ser bättre ut imorgon när jag duschat (a). Just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives, mycket nöje. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, är väldigt trött. Hur var er dag idag? Bra? Det hoppas jag iaf(: <3 Här kommer lite vinter vill ha:

   

♥Söt liten klänning från H&M.
♥Lång stickad kofta från H&M.
♥Bruna uggs.
♥Haha, lite tidigt för solglasögon, men de var heeta(:

Ha en underbar kväll/natt kära läsare(:
xxx
e♥

ps. kommentera gärna inlägget så är du jätterar(: ds.

!&%#?"#

SKIT PÅ DIG BLOGGJÄVEL!!!
Alla mina inlägg som jag skriver försvinner fan!
Så låt oss göra detta snabbt. Idag var dagen bra, fick MVG i spanskan och hade fotbolls träning. Lika underhållande båda två. Imorgon ska jag ner på stan och klippa mig plus att jag är trött. Detta är ungefär vad jag skrivit fast mer ingående. Men självklart försvinnner ju dessa inlägg och jag får damp!!!!! Aja ha en bra kväll(=

xxx
e♥

trött som en trötting.

Tjooo!
Kom precis hem från träningen(: Den var rolig fast man såg typ ingenrting! Ska snart gå o duscha men tänkte blogga lite först;) Imorgon är det skola såklart, annars tänkte jag ta en sväng in till stan och klippa mig(= Mitt hår ser just nu ut som ett hemskt kråkbo eller något ännu mer förfärligare. Skulle också vilja slinga lite, men det får vänta tills senare. Vad har ni gjort  idag då? Jag frågar denna fråga trots att jag vet att ingen kommer lägga ner ett par sekunder för att kommentera och berätta vad de gjort idag. Men ändå, någon rar liten person kanske har tid att göra mig glad? Om inte, skit på er. Okej nu var jag lite hård, och oseriös. Haha(: Ha en trevlig kväll och sov gott om ni snart ska gå lägga er. Det ska iaf. jag, jag är ju trött som en trötting. (=

xxx
e♥


R.I.P

Tänker på er varenda sekund.
Ni var bäst, ni var vackrast.
Det var ni som gav mig styrka att slå tillbaka,
det var ni som gjorde mig hel.
Av all den omvårdnad jag skänkt er
så ångrar jag inte en sekund.
NI var värda allt jag hade.
Trots att ni är borta
kommer ni alltid leva kvar inom mig.
Men jag tänker på den ljusa sidan,
ni växer ju snart ut igen.
Jag älskar er högst av allt.

R.I.P
Mina vackra långa naglar som avled igår.

xxx
e♥

tjooo!

Godkväll gott folk(:
Jag har som jag tidigare lovat njutit av denna dag till max. Jag har varit med Miranda och Emma S och gjort lite kiluga saker(= Vi spelade bl a Gin Rummy och mallpottan Emma mallade sig hela tiden över sina 15 poäng medans jag och Mirre hade över 200 poäng *pinsamt* (x Sedan har vi ocskå passat på att köra tjuv och polis med lite roligt folk. Nyss var jag och lämnade min mormor och morfar vid bussen och fick överraskande nog en 100:- (= Nu blev jag plötsligt 100 mindre pankare, bra va? Fast de dyra o fina julklapparna jag förväntas köpa till min familj ersätts nog med målade stenar eller något liknande tråkigt i år. Hahaha, nej den smärtan tänker jag inte skänka dem. Om 20 minuter börjar Gossip Girl, så glöm inte det nu(: Nu måste jag kila, hare bra!

xxx
e♥


söndag morgon(=

Godmorgon alla gullungar(:
Idag är det siiista dagen på höstlovet, imorgon börjar skolan;/ Ska därför passa på och njuta av dagen till max! Dagens planer blir att vara med kompisar eftersom jag redan städat mitt rum till tiptop(: Så Miranda ska komma hit runt 11.30 tror jag och senare ska vi spela Gin Rummy med Emma. Det är väl det jag har planerat än så länge. Ska ni göra något roligt idag? Imorgon tänkte jag försöka hinna att klippa mig men eftersom vi har träning tror jag att jag tar det på tisdagen istället, enklare så. Fast man måste ju tyvärr ha med sig en vuxen för att ta hål i öronen, så där sprack den planen. Aja, jag får i värsta fall själv ta hål i öronen med en nål, is och en äppelbit. Haha, bloggar väl senare(=

xxx
e


då var det kväll.

Hej alla underbara läsare!
Sitter här o har tråkigt, hitter inget bra att se på tv. Brottskod försvunnen börjar inte förens 22.00 så jag får hålla ut (a). Annars så kan jag värma upp med CSI Miami klockan 21.30(: Okej bli inte besvikna nu men jag har ingenting annat att skriva(= Tagen från Patricia, hopas det var okej, hehe(:


SVARA PÅ FRÅGORNA:

PERSONLIGT

(x) Jag är blondin
( ) Jag är brunett
(x) Jag är busig
(x) Jag älskar filmer
( )Jag är datanörd
(x) Jag har en mp3/ipod
(x) sjunger i duschen
(x) går ofta
( ) är latast i stan
(/) jag är onyttig
(x) jag läser mycket
(/) jag är blyg


FAMILJ

(x) Jag har två föräldrar
( ) En i min familj är alkoholist
( ) Jag har mer än 3 syskon
( ) Jag har pojkvän/flickvän
( ) Jag är minst i familjen
(x) Jag bor hemma
( ) Jag har husdjur


BARNDOM

( ) Jag har sytt ett sår
(x) Jag har haft vattenkoppor
( ) Jag har haft svin koppor
( ) Jag har ärriga knän


HÄLSOSAMT/OHÄLSOSAMT

( ) Jag röker
( ) Jag snusar
( ) Jag dricker vatten till maten
(/) Jag är en godisråtta
( ) Jag är överviktig
(x) Jag tar hellre buss än cykel
(x) Jag äter bra mat


PINSAMT

(x) Jag har ramlat framför någon
(x) Jag har skrattat när andra varit tysta
( ) Jag har lekt med dockor efter 13års ålder
(x) Jag har sagt fel inför klassen
( ) Jag har spytt på någon
( ) Jag har hälsat på fel personer

Okej det var allt, för denna gång, hahah(=♥


hallå(:

Hallå igen(:
Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit med en kompis och lite så. Försökt njuta av den näst sista dagen så gott som det går. Har även försökt fixa lite i min blogg, men ni ser ju själva resultatet. Katastrof! Får ta hand om det lite senare(: Imorgon har väl alla affärer stängt? Annars hade jag tänkt att klippa mig, men det lär det ju inte bli av imorgon.
Idag är det ju lördag och jag har klarat av mitt godis förbud galant(: Jag har inte ens ätit en banan! Visserligen slank det ner någon nybakad bulle, men jag menar vem kan avstå från en skit god bulle? Inte jag iaf, hahah(: Imorgon måste jag städa o så ska min mormor och morfar åka hem, annars står det väl bara kompisar på listan(= Behöver jag ens säga vad som sker på måndag, ja för dig som är lite efter kan jag bara säga en sak, skola! Uhh, jag ryser vid namnet. Men nu ska jag göra något vettigare, haha. Hare bra!

xxx
e


ddagens outfit.

Tjoo!
Eftersom jag precis kommit på ett smart sätt att fixa bilder passas jag också på att lägga ut dagens outfit(:




Kofta H&M
Linne från H&M
Jeans från JC
Armband (ett halsband) ?

xxx
e♥


 

lite lördag(:

Hallåå allihopa(:
Jag börjar med att fråga Vad ska ni göra idag? Själv har jag inte som helst planer. Hade tänkt att åka ner på stan och klippa mig och ta nya hål i öronen, men det är ju fan röööd dag (; Ringde också till Miranda för en halv timme sedan men vet ni vad, hon sooov! Hahha, jag får ringa sjusovaren senare då. Igår gjorde jag förresten mitt årliga bastubesök. Uthärdade heela 72 grader, mycket uppfriskande måste jag säga(: Som ni förstår är jag inte så förtjust i att bada bastu, men det händer väl några gånger om året, kanske. Nej nu måste jag ta och klä på mig normala kläder, kan ju inte sitta är och häcka i mjukisbyxor och ett linne!? Bloggar självklart senare(:

xxx
e♥

RSS 2.0