ett litet uppehåll.

Hej igen(:
Jag har inte bloggat på år och dar, men anledningen är att jag inte har tid. Så därför kommer ni nog inte se så mycket uppdateringar i min blogg , särskilt inte på vardagarna. Men någongång kommer jag nog ha tid för en liten uppdatering. Där har ni anledningen och orsaken till varför jag inte bloggat.

Hare bäst!

budget är bäst.





Tänkte tipsa er om en supderduper bra nattcreme. Kommer från Apoliva och finns att köpa hos apoteket ;p Innan jag köpte krämen var jag lite tveksam, men chansade. Den visade sig vara superbra! Känner mig som siden i ansiktet när jag vaknar. Kostar 65:-, men jag köpte den för halva priset(: Sjukt bra köp, Emma! (:

en bra anledning.

Hej sötingar(:
Det var ett tag sen, men jag har varit väldigt upptagen under veckan. Mycket plugg, träningar och kompisar. Menmen, nu är det helg och jag är tillbaka, tihi=) Idag har jag inte gjort mycjket alls, alla har varit borta;/ Har varit ute och promenerat lite, duschat och bara slappat.Får se om någon rolig filur kommer hem nu till kvällen. Vad ska ni göra ikväll? Nu ska jag göra lite svenska, helt ledig är jag inte trots att det äe helg.

pussar♥

i min sminkväska...

Kommer inte på något roligare inlägg, så ni får stå ut med lite tips på smink. Hoppas det är okej;)


Mascara från Claudia. Jag älskar den,! Klumpar varken ihop sig eller ger några 1-ton sminkvibbar. Finns att köpa hoss claudia.se 5/5


Sedan har jag en till mascara från Define-A-Lash, kommer från Maybelline. Om jag får säga det själv, gilalr jag den inte. Ögonfransarna blir stela som pinnar och den är lite klumpig. Men jag måste erkänna att den har mer volym än ovanstående. 3/5


Sedan dyker en foudation upp, från H&M. Använder den inte särskilt ofta då mitt ansikte ser ut som ett klotter papper för någon misslyckad målare Nä, får nog ta att hitta en bättre foundation. Tips? 2/5


Och en annan favorit i min sminkväska, mitt puder. Ger ett naturlig look, eller åtminstone om man tar lagom med puder. Kommer från H&M. 4/5


Återigen smink från H&M, hihi. Ett härligt rouge som piggar upp ett lik om så skulle behövas. 4/5 

Detta var bara ett litet urval av allt som gömmer sig i väskan, hihi.
Har ni också någon favorit hos er?



jag är trött!

Hejsan(=
Blev två dagar sedan sist, i'm sorry;) Men jag hann aldrig blogga igår för Miranda var här på besök. Vi spelade GH, gjorde lite engelska tillsammans och hängde vid datan och tv;n. Idag så var det skola igen då. Vi har börjat lite på vårat nya projekt, Ett naturligt pussel. Annars fick jag som vanligt ta hem 5 ton arbete jag tänkte jobba hemma ;o Men det blev för tröttsamt så jag drog mig till datan istället. Fast här blir det nog inte av att sitta länge, mina ögonlock känns väääädligt tunga... tyvärr. vad har ni gjort denna tisdag? :) Hare bäst!

fräsch & färdigfixad [:

Tjo sötnosar!:)
Nu har jag precis tagit en dusch, badat bastu och fixat mig riktigt fräsch. Där bland inkuderar en hel del krämer, peeling, måla naglarna med min rosa älskling mm. Vad har ni tillägnat kvällen till? Nu ska jag zappa lite mellan kanalerna tills 21.00, då blir det ''Trollkarlarnas Hemligheter'' på 5:an. Missa inte om du vill se hur ''trollkarlarna'' bär sig åt när de trollar, tihi:) Så imorgron var det skola igen, hm, jag har iallafall helgen att längta till:) Hade bäst!


Hur snygg?

Här är den! Det oootroligt snygga plattången, från Vidal Sassoon. Så enkel, så elegant. Finns även i blått, grönt och lila(?). Du hittar denna skönhet bl a hos eleven.se. Priset är inte så farligt, 399:-  Vad tyckte ni om den? I love it [:


Grrr..


nya läsare(:

Godmorgon på er(=
Hur var eran lördag? Min var sådär, var förkyld så jag ville inte ta risken att umgås med någon. Men nu känns det bättre!(: Såg även en liten bit på filmen World Trade Center, någon mer som såg på den? Kan bara beskrivas med sju bokstäver, s-o-r-g-l-i-g. Gårdagens höjdpunkt får lov att bli ni alla läsare. Hade fått väldigt många nya läsare, de flesta lämnat kommentarer. Jag tackar och hoppas ni kommer tillbaka(= Nu är det städning som väntar' '/ Hade bra!


Special: kläder och accessoarer.

Äntligen klar!
Jag bad er läsare att rösta vilken special ni helst ville läsa om, och valet ni gjorde blev ''Kläder och accessoarer''. Jag kommer att i denna special både skriva om sådant som jag själv gillar, och sådant som i vår anses vara mode. Hoppas du gillar det!



Låt oss börja med några tips:

Har du korta ben ska du satsa på ett mörkt färgval när det
gäller strumpbyxor. Den mörka färgen gör så att dina ben uppfattas
som både längre och smalare. Smart va!?

Monokrommatcha!
 + = SANT
Låt väskan och skorna vara i samma färgton,
monokrommatchningen är hett igen.

Accessoarerna vi vill ha i vår.


Flätade armband är en trend som slagit på stort och håller i sig även i vår.
Dessa två armband kommer från märket Ms Bijoux. Du hittar fler
flätade armband mm. på msbijoux.se.


Mera metallic! I vår är metallic en färg som kommer att användas flitigt.
Denna söta väska i lilametallic kommer från Lindex och kostar 99:-

Jag gillar dessa;

Svarta chinos från H&M, finns även i beige och blått. En favorit hos mig. 198:-


Supersöta vita sandaler! Kommer från ellos.se och finns
 i många olika färger. Kostar 249:-

Favorit tunikor till våren och sommaren.

Jag gillar den, väääldigt mycket! Från Laredoute och kostar bara 179 kronor.


Men den här slår allt, lång tröjtunika som är på gränsen till äkta kärlek.
Finns att köpa hos hm.com och kostar 249:-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tyvärr så blir inte denna special längre än såhär. Det fick lov att bli en minispecial, hihi(:
Och jag hoppas att allt jobb inte var helt åt skogen, utan att någon gillade det.
 Så nu ställer jag frågan jag inte vet om jag vill ha svar på; vad tyckte ni?



trenden håller i sig.

Hallå alla sötnötar(:
Har spelat Guitar Hero så mina fingrar håller på att dö, men det är sjukt roligt! Annars har jag tittat lite på film och gjort en smoothie som smakade gotteligott(= Måste snart påbörja min special jag lovat, men du hinner fortfarande rösta här.
Hursomhelst vill jag visa er ett par übersnygga gladiatorsandaler jag hittat på nätet. För det var ju dessa snyggingar som gällde under sommaren 2008, men visst håller trenden i sig. Båda kommer från laredoute.se. Vill ha, vill ha, vill ha!


Bruna sandaler, finns i ljusare
nyans. Kostar 499:-


 


Båda sandalerna är olika modeller men nästan identiska.
Men denna kostar ungefär dubbelt så mycket, 1099:-
Finns även i svart färg.

Vad tycker ni om gladiatorsandaler?:)


 


ska du se?

Hej igen(:
Har precis lirat lite Guitar Hero, och det går ganska bra måste jag medge. Men lika bra går det inte för min förkylning, jag låter som en täppt skata :o Men nu ska jag ta på mig myskläder, möjligtvis poppa lite popcorn och sedan slänga mig ner i soffan, och slå på tv4. Där har nämligen Let's Dance premiär idag, klockan 20.00. Vilka av er ska se på det?


Hela tjocka gänget samlade(:
Vad är det för fjäderdräkt Isabella har på sig?


ge mig nu!

Är den inte söt!? Vill ha denna laptopen från acer nu. Eller egentligen är den en netbook, men fungerar på samma sätt:) Men att ha en bärbar dator i rosa är väl inte helt fel, eller?


Sötnosen från märket acer och kostar
 det humana priset 3990:-

en förkyld fredag.

Hejsan gullungar:)
Imorse när jag vaknade hade jag ont i huvudet, hes och hade ont i halsen. Var det möjligtvis för att miss hår frös till is igår? :s Som tur var överlevde jag dagen. Vi gjorde inte så mycket där, så ''The Day After Tomorrow'' (igen) men den var lika bra ändå! Sedan hade vi projektintro av vårat nya projekt ''Det naturliga pusslet''. Hur var eran dag då? Ikväll ska jag se på Let's Dance tror jag, och självklart inviga vårat nya Guitar Hero:) Eller ja, det vill säga om jag lever ikväll så förkyld som jag är. Nu måste jag kila, men glöm inte att rösta om vilken special ni helst vill läsa om!:) *Prosit*


ni bestämmer!

Hej igen:)
Tänkte om någon dag ha en ''special'' i min blogg, dvs ett långt inlägg som handlar om en specifik och intressant sak (eftersom det är ni som bestämmer om vad). De specialer ni har att välja på är;

♥ Hår & Skönhet
Kläder och accessoarer
♥ Mode (relaterat till ovanstående)
♥ En kändis (skriv även vem!!)
♥ Design och Inredning


Skriv vilken special du helst vill läsa om i min blogg och håll tummarna, hihi. Specialen kommer upp någongång i helgen förhoppningsvis, om inte tidigare. Håll ut så länge, hehe:)

Specialen framröstad: Kläder och accessoarer!

this fabulous teacup!

Hallå!
Eftersom jag så ofta tipsar och visar bilder på kläder, skor osv. tänkte jag köre lite annorlunda idag. Idag blev min favorit istället en finfin tekopp från Indiska för 49.50. Själv dricker jag inte te men det står ju inte i lagen att man inte får dricka annat ur den, hehe:) Hursomhelt, supergullig tycker jag!


Tips: Gå in på www.applefudge.blogg.se och läs om ''Våren 2009''.
Bilder på allt möjligt inför våren. Rekomenderas!

Vad tyckte ni själva om den söta tekoppen då? (:


surprise!

Hejsan:)
Nu har jag precis blivit klar med att rensa bort (nästan) allt julpynt. Inte en tomte så långt ögat kan nå, hihi:)
Idag var vi på studiebesök på Naturhistoriska med skolan. Vi åker typ dit varenda gång vi gör en utflykt, bara för att det är typ.. .gratis! Jag kan ju inte påstå att detta var någon höjdar dag, då min matsäck blev kalla degiga plättar. Plus att mitt hår frös till is imorse. Hela håret var ju för tusan en istapp. Hursomhelst blev höjdpunkten för dagen när mamma visade vad hon hade köpt. Ett Guitar hero 3, Legends of Rock till x-box 360. Woho, nu ska jag träna så att jag blir en gud på det dära, hehe. Hur var eran dag? Ha en superduper dag allesammans!



Någon rolig liten själ hade pimpat denna
papperskorg till någonting betydligt hetare!


Tadaaah! Visst är det kul?


vårens alla fransar.

Hejhopp:)
Har precis läst att det ett av ''accessoarmodena'' i vår är fransar. Fransar hit och fransar dit, blir aldrig riktigt klok på alla fransar. Hursomhelst valde jag att visa lite olika fransväskor för er som intresserar er för franstrenden:) Allt från budgetvarianter till lite lyxigare. Själv är jag väl inte heltänd på fransar, men nog måste jag hålla med att de är liite fräcka iallafall, hehe.

Budget



Vi mjukstartar med en röd fransväska
 (finns alternativt i svart) från H&M, 129:-


Som andraval kommer fransväskan från nuknuk.se
(finns även den i svart), kostar 399:-

Lyx


Sedan har vi fransväskan från topshop som kostar ? kronor. (£70)
Finns i liknande modeller och i andra färger.


Slutligen har vi denna bruna väska från chique.se för 749:-,
min favorit om jag nu måste välja någon!

Är fransar något för er tro?
Kommentera gärna(=


färgglada naglar.



Vilken är snyggast?
Jag diggar båda lika mycket så det får lov att bli oavgjort denna gång, hehe.
(Båda från asos.com )

seg skolstart.

Hallå:)
Idag började vi skolan efter ett på tok för kort jullov. Dagen började med att jag försov mig, eller så ringde aldrig alarmet!? Hursomhelst fick vi iallafall sluta efter lunch, så det var ju skönt! Har ni också börjat skolan idag?=/ Annars vad dagen bra, jag och Jennifer smet in på hennes pappas jobb och fikade lite kanelbulle och te. Sen var vi tvugna och sticka för att hinna med 13.00 bussen hem, hihi. Glöm inte att se på Top Model 11 ikväll klockan 20.00 på tv3 om du nu gillar det, det gör iallfall jag=) Här kommer några bilder;



Guud så gott. Hallon yoghurt med blåbär (godare med hallon!!)


Min väska jag hade idag(:
Jag vet att det ser ut som om jag har
 världens fettoarm:p, mend et är faktiskt jackan.

mycket att göra.

Hejsan(:
Egentligen måste jag packa ner alla mina saker i min väska som jag ska ha till skolan imorgon, men jag orkar inte. Och Top Model börjar om nån minut! Sedan ska jag också hinna välja kläder med det får jag lov att göra i reklamen. För alla som bryr sig börjar Top Model på 3:an klockan 20.00(: Detta är väl det första avsnittet av Top Model 11, eller är jag lost?
Måste kila, plikten kallar.


Pärla från nuknuk.se för 349: -.
För kamelfärgad eller?


love them.


Tycker faktiskt de är riktigt stiliga, hihi. Jag är lite av en högklackefantast tror jag.
298:- från H&M.


dåligt samvete.

Hej igen:)
Förlåååt, hann inte blogga igår, det blev så mycket jag skulle göra. Stack till Ikea för att shoppa saker till mina brorsors rum, för deras pengar såklart:) Efter det åkte jag till Patricia där även Sara var för att sova över. Vi hade kul men somnade på tok försent enligt mig, 02.00 Hihi, därför så satte jag alarmet på 06.30 för att vi skulle kliva upp riktigt tidigt så vi var riktigt trötta ikväll. Vi har nämligen skola på onsdag:/


Voliá, denna underbara chokladdryck njöt vi av igår.
Varm mjölk med mycket oboy, grädde och kakaopulver som pricken över i:et.

Vad har ni hittat på för roligt då?:)

huugss.♥

fixat och klart.

Tjoohoo!
Nu är jag glad, har precis fyllt i beställningssedeln från H&M katalogen. Så snart kommer de, bl a min kastanjebruna väska jag förälskat mig i. Men jag var dessvärre tvungen att offra några klädesplagg då min beställning närmade sig 1500 spänn. Menmen, jag fick min väska och chinos så nu är jag nöjd:)

Ett litet urval av allt jag beställt;

Mörkbruna shorts till sommaren.

Mörkblå topp med band i midjan.

Slutligen min älskade väska. Woho,
snart kommer han!

Detta var inte allt jag beställde, men jag orkade inte ha bild på allt.



vanilla spice.

Älskar Vanilla Spice från The Body Shop! Trots att den luktar åt julhållet så funkar den ändå!
Sjukt len blir man också!
 
För 180 spänn går den här juvelen loss på;)

Okej, ska sluta överdriva med inlägg nu!

nya kategorier(:

Tjoho, nu har jag ordnat lite nya kategorier. Hoppas det blir enklare att hitta runt i bloggen än förut då jag endast hade kategorin ''Allmänt''.
Ville bara säga det(=

back from buisness.

Hej på er!
Kom hem från stan för ett litet tag sedan. Brr vad kallt det är, typ -100 grader! Som tur var sprang vi mest i affärer på stan, så vi höll värmen relativt bra(= Ellika kom också ner till stan, lagom tid för lunch. Tog en liten taco tallrik, guud så gott det var(: Annars köpte jag inte så mycket, foundationsvampar och solglasögon. Haha, kanske liiite tidigt, men som sagt längtar jag till sommaren och det var faktiskt rea på dem! Såg även en hel del snygga väskor jag blev sugen på, men jag fattade det kloka beslutet att vänta tills min juvel skickas hem till mig. Ni vet den kastanjebruna väskan från H&M katalogen:)  Bilder från stanvistelsen kommer;



Till stan hade jag på mig en grå cardigan från
 Gina Tricot, en svart väska och gråa jeans(:


 


Den ljuvliga tacotallriken innan jag högg in.



 


Här har vi då Jennifer och Ida, söta va?


 


Hela gänget poserar i rulltrappan.


 


Och Jennifer invigde mina solglasögon på bussen, hihi.


supersöndag.

Hejjsan:)
Inte för att jag gillar söndagar särskilt mycket, men detta är ju faktiskt sista söndagen innan skolan börjar, så jag får lov att gilla den, hehe(: Just nu sitter jag här i morgonrock och är inte alls särskilt pigg. Steg upp klockan 9, blöh, trodde jag skulle dö av trötthet ;o  Nu måste jag klä på mig och fixa mig, ska med 12 bussen in till stan för att möta upp Ida och Jennifer, nice(: Vad ska ni göra denna ''supersöndag'' då? Bloggar självklart senare.  Adjö;)


du ska bli min,

Hej igen, min huvudvärk börjar gå över så jag satte mig vid bloggen igen. (=
Jag berättade ju igår att jag bläddrat igenom h&m katalogen och hittat en väska. Well, här är han. Finns även i blått och svart, men själv diggar jag denna bruna färg. Skulle önska lite mer vintage känsla, men annars helt i min smak(: Vad tycker ni om den?♥


stockholm idag.

Hejsan!
Hur mår ni? Själv har jag ont i huvudet, är trött och hungrig, usch :o Idag har jag somsagt varit i Stockholm för lunch/middag hos min kusin med flera. Gjorde inte så mycket där, käkade, pratade och spelade spel på mobilen. (; Innan vi drog till Stockholm tog vi en sväng förbi stan där jag bl a köpte nagellacket som jag så länge hungrat efter. (Utsedd till en av årets älskling av mig). Annars köpte jag också tre handkrämer för mina sandpappershänder. Nu måste jag nog vila innan mitt huvud sprängs. Hoppas ni har en bättre lördagskväll än jag!


Min mobil fotar just nu apa,
men så här ser nagellacket ut ungefär.


Vette fan varför jag fotograferade en sån där bild,
men här har ni bevis att vi har snö iaf(:


för oss skoälskare.


Från chique.se  149:-

Kom till mamma!

en fredagkväll.

Go kväll=)
Bloggar en snabbis, eftersom det är reklam på tv. Väntar på att ''Sagan om konungens återkomst'' ska börja igen(: Ser ni också på den? Jag tycker den är spännande, hehe, lagom läskig för mig. Okej helt ärligt blir jag inte rädd, alla är så fula att man kan inget annat än att skratta åt alla missfoster. Imorgon bär det av mot Stockholm, men inte för attt shoppa eller något liknande. Nix, denna gång ska vi luncha hos min kusin med en massa folk. Trevlans:)


Sov sött, dröm inga marddrömmar bara!

the day after tomorrow.

The day after tomorrow gick på tv 3 igår, såg ni på den? Jag såg iallafall på den, sjuukt bra tycker jag. Handlar typ om en istid som kommer o massa människor fryser ihjäl. Den är mycket bättre än den låter! Fast jag vvar sketa trött så höll jag mig vaken, kunde ju inte missa slutet! 



äntligen här!

Tjooho! Den nya H&M katalogen 2009 har kommit ut(: Har redan bläddrat igenom hela katalogen och hittat en hel del. Bl.a två kjolar, en väska, en tröja, en blus örhängen osv. Har ni ocskå fått min bästavän? Och om ni har tittat igenom den har ni säkerligen hittat en hel del ni också. Nu är jag lycklig.



Taadaa! Dagens höjpunkt, hihi.


solig skridskoåkning.

Halloj(:
Hur har er dag varit? Själv har jag tillbringat den mesta delen utomhus på isen. Väldigt kul med jag känner hur stelt mitt ansikte blivit, shit vad kallt det var. Annars gick jag upp till grannen tillsammans med lillbrorsan ;) Skulle klå dem på Guitar Hero, men shit vad jag sög :| Hehe, någonting allvarligt måste hänt, satte fan var tredje ton eller något!?
Hursomhelst, nu har jag lyckats ladda över lite bilder från min mobil till datan, så däför bjuder jag på lite bilder från dagens skridskoåkning, men även tidigare åkningar(:

2/1-09

Solen sken, isen blank och -100 grader. Perfekt!


Sedan var det dags för luuunch, med varm chocolate(:

30/12-08

Denna dag var lill-Emma med(:


En glad lill-Emma faktiskt, hihi;)

Hinner nog med ett inlägg senare.

wannabe silkeslen?

Hej, för typ 100:e gången.
Känns som om jag börjar överdriva med inlägg nu. Men jag smiter in med ett sista, avslutande inlägg, jag lovar!
Denna gång blir det en rekomendation på två ansiktsprodukter jag själv provat förstås(?).
Clean deeper och Control shine är de två utvalda. Gud så len och fräsch man känner sig efter att ha använt dessa(: Rekomenderas varmt!

          

Båda från serien Nivea Visage Young.

Okej, det får räcka för idag då, hihi.

färgglad sommarsjuka.

Åååh, vad tror ni jag längtar efter när jag ser alla dessa söta saker? Sommaren såklart (: Jag tror jag har fått en allvarlig sommarsjuka som inte går att bota. Ge mig sommar -09 nuuuu!!

Nah? Får inte dessa tre ögonstenar er att lääängta till sommaren?


 

  
Alla tre smultron från hm.com, flipflopsen från rea(:

välkommen 2009!

Heeej!
Hade ni en bra nyårsafton igår? Min var suuper(= Började med att vi klockan 17.00 fick gäster, sedan åt vi god mat oså. Sedan bestämde sig jag för att lira lite Guitar Hero på Wii, (de hade tagit med sig ett Wii). Det var faktiskt jätteroligt och jag klarade de svåraste easy låtarna(: *stolt* Vid 20.00 gick jag över till Emma och spenderade hela kvällen, fram till 23.45 där. När tolvslaget hade gjort sitt och alla hade skålat färdigt var jag tvungen att stilla mitt behov, Guitar Hero. Så jag spelade det till klockan var typ 01.30, sedan var det dags för bowling(= Hursomhelst blev jag väldigt trött sedan så 02.15 sov jag (= Tyvärr blir inte inlägget längre än såhär, men ha en riktigt god fortsättning!


RSS 2.0