redo för partaj(=

Tjoo!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan kvällen rabalder börjar:) Våra gäster har kommit, men jag är lite seg så jag har inte fixat mig än x)
Så har jag en förrätt som väntar på att bli tilagad, problemet är att det är JAG som ska göra den. Hehe, nu har jag lite brådis. Bilder på outfit kommer snabbt.



Detta lär då bli min kvällsoutfit(:
♥Vit cardigan från Vero Moda.
♥Jeans från Cubus.
♥Lila halsband, New Yorker
♥Svart linne H&M

Nu måste jag kila, förrätten väntar ;)

Ha ett Gott Nytt År!

önskar Emma(:<3

för att du finns där.

Tänk dig att varje morgon kliva upp och veta att någon finns där för dig,
att varje morgon veta att det finns någon som tänker på dig.
Det finns en person jag offrar allt för,
för att den personen får mig att känna mig värdefull.
Den personen ställer alltid upp,
du är allt jag behöver.
Utan dig vore jag ingenting,
utan dig vore jag inte här.
Du är en ängel utan vingar,
jag älskar dig Ida Landin.
Föralltid.

årets älsklingar.

Hallå där.
Nu när 2008 snart är slut tänkte jag köra med ''årets älsklingar''. De nominerade är...



Ben & Jerrys sjuuukligt goda glassar. De två jag gillar mest är Strawberry Cheesecake, och en självklar favorit hos mig, Cookie Dough!
       


Sedan har vi...

Två av H&M´s nyaste nagellack, båda två är enligt mig, sjuukt snygga!
 

Nagellack och glass blev det som jag utsedde till årets älsklingar.
Har du också någon älskling från 2008, just tell me!(=

hugs!




tack för allt,

Hej Kära läsare!
Ååååh, snart är 2008 slut, äntligen säger jag bara! Längtar inte Ni efter ett nytt år då man avger nyårslöften, men aldrig håller dem. Hehe, själv har jag aldrig lyckats hålla mina nyårslöften, troligen beror det på att mina löften är alldeles för orealistiska. Jaja, jag har iaf. kommit med ett hyfsat realistiskt nyårslöfte, bli av med min ''bacillfobi''. Haha, jag vet att det låter huuuur barnsligt som helst, därför måste jag göra något åt den:)

Idag har jag varit och åkt skridskor en liten bit härifrån, lill-Emma hängde på. Det var nice trots att isen kunde ta sig. Klockan 15.30 var det dags för pricktest hos tha doctor. Skulle se om några av mina 15492 allergier hade försvunnit. Tror ni att någon hade försvunnit? Neeeej, tvärtom reagerade jag även på gräspollen, lite på kvalster och mögel. Hmm, tack för den. På köpet fick jag är ihjäl kliad arm, (jofan det kliade så mycket!!). Hur var er dag, har planerat något för morgondagen?
Själv blir det först gäster till oss, sedan tre rättersmiddag;

Till förrätt blir det antagligen bröd med avocadoröra och lax, dvs om jag lyckas göra den, hehe. Huvudrätt tror jag blirfläskfilé med a lá klyftpotatis med sås of course. Slutligen till efterrätt blir det antingen morotskaka eller någon rulltårta. Efter middagen bär det av ca 20 meter till Emma. Dit kommer även Sara och några andra gäster. Kvällen spenderas där tills 12 slaget, då blir det familjen igen(: Jag vet att jag är en liten morsgris, typ.

Ha en fortsatt trevlig kväll och,
Gott Nytt År!!!

just for you..

Hallå igen(=
Tänkte visa en bild på den väska jag förmodligen kommer att ha under Nyårsafton. Om man nu inte ser ordentligt pga den usla bildkvalitén får ni nu en kort förklaring. En liten väska med volanger (jo jag faller för sånt ibland), med ett långt axelband så att man kan ha den över axeln (diagonalt eller hur man nu ska säga). Annars så finns det kort band med om man ny vill byta och ha det som en ''äkta handväska''. Ni får tycka vad ni vill men jag, jag älskar den! Egentligen är det varken jag som har köpt den eller valt den, jag fick den faktiskt av min mamma. (:



Yes, här ser ni han med egna ögon (för ovanlighetens skull.)

hugs!

coca cola explosion.

Hej igen.
Jag vet att jag återigen förtjänar stämpeln som dålig uppdaterare, men denna gång har jag faktiskt inte haft tid(= I lördags så bestämde sig jag och lill-Emma för att gå på bio. Vi planerade att se Yes Man, men då den inte gick den tid vi önskat fick vi ta till en nödräddning. ''Chihuahuan från Beverly Hills'' blev det, hmm, ''vi skäller på svenska''. Först undrade jag vad det var för film vi valt att se egentligen, typ för 7 åringar, men jag måste faktiskt erkänna att den vara ganska rolig;)

Sedan på kvällen stack jag, lill-Emma, hennes storebror och Sara till gympasalen och körde fotboll. Det var kul(= Sedan var det filmkväll hos Emma som gällde, med förökning av Miranda. Vi spelade Wii Sports och allt var frid och fröjd tills.... jag skulle öppna coca colan. Det var nämligen så att jag precis tuggat på ett bränt popcorn (skyll på Emma) och blev tvungen att döda den brända smaken i munnen med hjälp av cola. Men någon hade tydligen skakat flaskan så när jag öppnade den sprutade det cola i mitt öga, på mina kläder, på tapeten, på DERAS WII, tv;v, mobiler hejvilt golvet osv. Fyfan vad jag skämdes. Annars såg vi på ''View from the sky'', tror jag den hette. Men vips var klockan mycket så då var det sovdags;)

Nästa dag, dvs söndag, var det dags för Skärholmen och mellandagsrean. Jag köpte till min förvåning inte så mycket på rea, tyvärr var rean i år ingen höjdare enligt mig. Vad tycker ni? Pengarna spederades på en vit kofta, übersnygg enligt mig som jag planerar ha på nyårsafton. Och så ble det en grå cardigan och en svart tjocktröja, båda från Gina Tricot. Så blev det också en ny vinterjacka, lite sent jag vet, från New Yorker, ett lila halsband köptes också där(=

Och idag, måndag(?) blev mitt shopping sug åter igen för stort så jag drog till stan, inköpet där blev inte särskilt mycket, en röd cardigan från Vero Moda(= Annars har jag varit ute på några promenader idag och njutit av det fina vädret. Allvarligt talat så är det finare nu än om det hade varit snö på riktigt, eller?

Jag vet att detta inlägg är lika långt som ett Marathon lopp, och jag beundrar er om ni orkat läsa enda hit. Så därför ska jag inte vara så långrandig utan avslutar med ett simpelt, ''jag hör av mig''.
 
Pusssar(=


tack för julen 2008.

God Jul i efterskott!
Hoppas ni har haft en riktig skön jul, eller rättare sagt julafton. Det har iaf. jag haft(= Många fina julklappar fick jag, bl a en ny mobil:), smink, en cardigan jag önskat mig, skönhetsartiklar etc, presentkort och.... pengar(= Planerar och lägga beslag på minst tre tröjar på Gina Tricot snart. Vad fick ni då? Jusst, ett X-BOX 360 blv det också, även fast jag hade hoppats på ett Nintendo Wii, eller ett playstation o singstar. Hehe, jag får väl köra på det dära Lips(?) eller vad det nu heter.

Annars blev det Kalle som vanligt, o en hel del god mat. Kötbullar och skinka tillsammans med julmust var väl det som lockade mest, haha(= Nyligen åkte min mormor och morfar och resten hem till Finlandia. Tråkigt, men ändå skönt för då slipper jag ha en snarkande plutt i mitt rum, hehe. Nu har jag ju den 14 februari att se framemot, inte för att det är alla hjärtans dag, det är också min födelsedag(: Hoppas ni har en god fortsättning (säger man så?) och ett riktigt gott nytt år. Eller jag skriver väl innan det, menmen;)

kraaaaaaaaaaam!


julaftons outfit(:

Hej igen.
Då jag möjligtvis inte hinner blogga imorgon, tänkte jag visa några bilder på vilken ''outfit'' jag planerat att ha på mig.




Närbild.

Hehe, den kanske inte ser så bra ut på bild,
men det är finare i verklligheten(=

Inte närbild.

Hursomhelst, en vanlig svart klänning med rosett
och insydd längst ner, (eller vad det nu kallas).

pusssar

1 dag kvar!

Hejsan allesammans!
Tänkte börja med ett traditionellt, God Jul! Det är fan bara 1 dag kvar. Tänk vad tiden har gått snabbt, kändes som om det var igår julen 2007 var(= I söndags kom min mormor och morfar hit, tillsammans med min söta kusin och hennes familj(: Det blir en lugn jul hemma i år, och ni? Idag har jag hjälptm till att städa lite innan Den Stora Dagen. Eller tja, hjälpt till och till, gav order, räknas det? Annars har jag ägnat dagen åt att vara ute och tagit lite frisk luft nu när jag har chansen. Det vill säga när det inte öser ner regn. Jag hoppas verkligen att uppehållet håller i sig till imorgon, snö vågar jag knappast hoppas på! Jag har också playat lite med ngt Nintendo Ds, tror jag det hette x) Super Mario blev det, även fast det dära ''gameboyet'' inte riktigt är ngt för mig var det ett väldigt bra tidsfördriv, 5/5!

Just nu är mina föräldrar ute på jakt efter en ny julgransfot. Om ni läst inlägget där jag nämner hur STOR och FET och GROV våran gran är, förstår ni kanske varför. När vi skulle placera vår lilla gran där, så vickade den heeeeela tiden. Menmen, tha problem is löst (: Imorgon blir det Kalle Anka klockan 15.00, sedan ett stort utbud på julbord, och sist men ABSOLUT inte minst, paketöppning! *läängtar*. Hinner jag inte blogga imorgon tänkte jag bara säga, ha en underbar God Jul. Hoppas ni får många fina julklappar, och har ni inte varit snälla, hoppas ni får god mat iaf(: Jag tänker inte säga gott nytt år, för ett inlägg innan 2009 börjar ska jag nog hinna med!

God Jul än en gång<3 

en kul grej!

Tjo!

Mitt avskedsbrev;


 Kära Emma.S det första jag vill säga är att  Jennifer är den bästa vän jag haft, och att  Kristina.K är helt dum i huvudet.

Mina sista önskningar är att Sara och Julia gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Mathilda får ett lyckligt liv tillsammans med pappa Jag vill säga tack till Therese I för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Ellika. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan mamma tog sitt liv.

Snälla Erica sörj mig inte! Du kommer ändå att dö.

Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Patricia och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Axel som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

Hahaha, hoppas ni förstod att detta inte var seriöst. Skyll på min mobil(=

rea rekomendation!

Hallå igen(=
Satt och tittade lite på hm.com i brist på någonting att göra. Då hiitade jag dessa fyra godbitar till ett löjligt lågt pris, på rea of course:) Mellandagsrean tycks redan ha börjat^^...

                    
                              Söt väska för 79.50 spänn(=                     
                                                    
Silvrigt nagellack, 14.50
 
         
    Puderouge för 19.50           

 
      Läppglans för (kolla priset) 9.50
                                  

Tro inte att jag typ är anställd av någon reklambyrå vars uppgift är att locka er till att köpa saker. Nejnej, jag gör det för att tipsa er(: Hoppas ni gillar det!

pusssokraam

julstökig lördag.

Hejsan svejsan(:
Denna lördag har mest gått åt att städa, tråkigt men nödvändigt! Och dagen till ära har vi också köpt en julgranis:) En söt liten kungsgran, jag menade en fet grov kungsgran!  Just nu sitter lill-Emma brevid mig och leker med min rosa stressboll^^. Vid 18.30 ikväll blir det filmkväll hos Sara, inbjudna är bl a lill-Emma och Ellika och kanske ngn mer?
Husomhelt börjar det dra ihop sig mot julafton(: Endast 4 dagar kvar! Alla julklappar inhandlade och allt julgodis bakat(:   
Skönt att slippa all stess dagarna före jul, va?

Inlägget blir kort nu eftersom jag måste underhålla lill-Emma innan hon går in i väggen av tråkhet(; C ya!

kraaamis,

äääntliiigen juuuullooov!

Tjeeeenaa!
Äntligen jullov, tänkte jag börja med att säga! Fatta vad skönt, slippa allt pluggande & stressande. Jag är typ über lycklig just nu!! Dagen spenderades som sagt på Skansen. Iskallt och svin tråkigt (; Jag har även öppnat mina allra första julklappar i år(: Nu är jag vass på att slita av papper (a). Fick bl a pepparkakskola (mums!), två par nagellack, hukräm och en stressboll x) Den fick jag för att Sara inte ville ''amputera sin arm'' som hon hela tiden klagar över. Haha, ni förstår när jag blir stressad brukar jag krama Saras hand, men hon tycker tydligen att jag stryper den (?). Hehehe, tack iaf. för alla fina julklappar EmmaS, Sara, Plugghorse ( även känd som spiken) och Jennifer.<3

Men det var inte det enda spännande som hände idag, vi fick BETYG!!! Mina första ever(= Jag är riktigt glad faktiskt, VG i alla ämnen förutom bild, musik, och spanska. I spanska fick jag MVG och de andra G. Nu kan jag gå på jullov nöjd och belåten, kan ni också det? (:

Kvällens planer blir att slappa, njuta av min första dag av vårat 19 dagars lov. Till skillnad från alla andra lyxpottor som har hela 25 dagars(!) lov. Menmen, nu ska jag inte klaga, jag har precis fått jullov(= Förresten, tittar ni på Kalle Anka? =) Hahah, tyck som ni vill man jag typ älskar att se på det. Det är som den sista bekräftelsen att det verkligen är julafton, en tradition som jag håller hårt vid. Hursomhelst, ha en riktig God Jul! Ni läsare betyder,<3

många kramar från en som precis fått jullov:)


jag vet, jag vet.

Heeej igen, var typ år sedan sist!
Jag vet, att jag borde prisas. Få ett pris för den sämsta uppdateraren i Sveriges historia, nej vänta, världs historien. Men jag har typ inte haft tid, eller joo, jag menar inte haft lust(: Hursomhelst har det inte hänt något särskilt under dessa år (dagar). Har fått lite betyg, handlat klart inför julen och varit med kompisar(: Idag fick vi förresten tillbaka våra rapporter som jag förut var så garanterat säker på att jag skulle få ett IG. Men lyckligtvis lyckades jag skriva fam ett VG. Denna vecka är typ lite speciell då vi inte har någon riktig skolundervisning. Mest unnar vi oss tråkigt ''skoj'', enligt våra pedagoger.. jättekul.

Idag var vi på besök på ett kraftvärmeverk, liksom woho!? Sedan trodde jag att dagen till ära skulle vi få jullunch. Nejnej, det blir hot kyckling med klump ris, mums ;) Imorgon bär det av mot Östermalm där vi ska åka skridskor, jag får faktiskt lov att erkänna att det är liite kul (= Och sedan på torsdag blir det Skansen. Jag ställer mig frågan om djuren fortfarande lever, jag menar det är ju nästan -50. Eller åker vi dit för att möjligtvis slå ihjäl lite tid? Hursomhelst så kvittar det, vi har ju julavslutning feter det (a). Sedan har vi juuuullooooov , nicenice.
Nu måste jag slå in lite julklappar etc. Så vi hörs later. Ska försöka att blogga lite oftare. Varannan vecka iställer för var tredje sekel?

kraaaaamaaaaaaaar♥


världens sämsta uppdaterare!

Heej, det var ett tag sen^^.
Asså jag vet att jag inte skrivit på är och dagar, men jag får väl skylla på att ''jag har inte haft tid'', haha. I helgen så fick jag lov att städa! Men det var väl lika bra det så slipper jag göra det i veckan(: Annars så har jag väl pluggat inför vårt spanska prov som vi hade idag(!). Provet gick ganska bra, men jag är nöjd tror jag(: Imorgon är det matte prov, på onsdag så har vi vår bildinlämning och engensla diagnos :s och på fredag projekt inläning! Fatta vad skänt det kommer att kännas när veckan är avklarad (a). 

Sen har jag ju heela helgen att se framemot, men en hel del julstök. Där bland innefattar det att jag har tänkt att baka julgodis, peperkakor och lussebullar(= Sedan även... städa ;/ Haha, asså tro inte att jag kommer äta upp alla bakselser själv, men det är faktiskt inför juul då vi får en massa gäster(: Hur ska ni fråga jul? Eller jag kanske har frågat det redan? Hahah, iaf. så är det inte långt kvar. På 'önskelistan' finns bl a mobil och pengar högst upp(= Nu får detta inlägg vara slut, ska försöka att i fortsättningen bjuda på lite tätare uppdateringar. Eller?

huuuggs.

nedräkningen har börjat.

God eftermiddag...
...eller borde jag säga god natt med tanke på hur mörkt det är ute? Tycker faktiskt att lite snö skulle sitta perfekt nu, hehe(= Kom hem klockan 16.00 idag sitället för 15.30. Vi åttor var tvungna att stanna kvar pga vårat hemkunskapsprov. Men whatever, 30 minuter är ju inte hela världen(?). Annars var dagen super, har kommit igång med min vetenskapliga rapport ordentligt=) Sen hade vi också idrott, niice^^. Hur var eran dag?

Imorgon lutar det förmodligen för lite spanska plugg med plugghorse. Vid detta lag tycker jag ni borde veta vem det är (och nej det är inte jag). Det är ju Miranda såklart! Vi har nämligen spanska prov på måndag :s.
Och på torsdag blir det möjligtvis ett besök i stadshuset med ett annat gäng. Träffa politiker och äta lunch. Mitt största intresse;) Anyway, nedräkningen har börjat... mot juulafton(: Just nu ligger vi endast på det sorgliga, låt mig se, 22 dagar kvar. Men hmm, när man har roligt går tiden mycket snabbare, eller hur är det de säger?

Att rekomendera:

                                              
         
             
         Kroppslotion med doft av jordgubb. + + + + 165: -   

   


         Ansiktskräm, E-vitamin + + + + +  125: -

Båda kommer från The Body Shop(:

puuussar♥

lite lagom till julen(:

Dessa två söta överdelar vore väl inte helt dumt att önska sig i julklapp, eller!? (: Blus eller kofta?

♥Blus från H&M 149 ( på rea )



 
♥Söt cardigan från H&M 249:-   

skoldags:/

Tjoo!
Ja jag vet, mina uppdateringar är väl inget ätt jubla för. Men de kommer, sakta men säker:) Idag var det då skola igen;) Dagen var väl bra, vi fick reda på vårat NO prov's resultat. Lyckades faktiskt pricka in full pott, så det fick jag väl glädjas med dagen ut(: Men nu återstår bara det värsta i vårt projekt, den hemska rapporten;/ Hur var eran dag? En kort kommentar räcker för mig (a). Imorgon har jag inget planerat, får väl (tyvärr) ägna min lilla fritid som jag har åt roliga saker, typ kompisar o sånt. Ehhrm, nej sådan tur har jag inte!? Tiden ägnas förmodligen åt skolarbete! Ni förstår för att nå G behöver man offra nästan all tid åt detta hemska betyg. Nog om skolan, snart är det ju jul! Woho, efter det nyår, och efter det en hel del ledighet. Fett soft(: Har ni några planer för hur ni ska fira eran jul? Själv blir man hemma i hålan med familj och släkt. Okej, nog måste jag medge att lite nice äre faktiskt. Haha, c ya!

puusssar(:

Bara för min skull kan ni väl slänga in en snabb kommentar om ni läst detta inlägg? Tar ca tre sekunder(a)

RSS 2.0